search

TINCTURA DE SALVIE 30 ML

Tinctura de salvie este un produs tonic cardiac, vasodilatator, relaxant, antioxidant care constituie un ajutor pentru reducerea disconfortului ce insoteste instalarea menopauzei, reducerea bufeurilor si adaptarea organismului la schimbarile hormonale si reglarea transpiratiei.

Proprietăți:
– Constituie un ajutor pentru reducerea disconfortului ce însoţeşte instalarea menopauzei, reducerea bufeurilor şi adaptarea organismului la schimbările hormonale, reglarea transpirației.
– Stimulează secreţia şi eliminarea bilei, ajută eliminarea gazelor intestinale şi reducerea disconfortului abdominal.
– Contribuie la reducerea numărului de microorganisme potenţial dăunătoare din intestin şi  de la nivelul mucoasei bucale.
– Susţine calmarea iritaţiilor tractului respirator.

Ingrediente:
Extract de salvie (Salviae herba) 30%, alcool etilic min. 40% m/m. Principalii constituenti: ulei esential, diterpene amare, flavonoide, acizi fenolici, taninuri.

Acțiune farmacologică:
Tonic cardiac, vasodilatator, relaxant, antioxidant.

Mod de administrare:
Intern: se iau 20-40 picaturi diluate in 150ml apa sau ceai, de 3 ori pe zi. Extern: se aplica comprese sau se face gargara ci tinctura diluata. Pentru comprese se dilueaza 5 lingurite de tinctura intr-un litru de apa. Pentru gargara se dilueaza 1 lingurita de tinctura in 200 ml apa. A se citi cu atentie prospectul inainte de utilizare. Precautii: contine alcool etilic. Contraindicatii: Nu se recomanda persoanelor carora le este contraindicat consumul de alcool, copiilor sub 12 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Precauții și efecte adverse:
CURELE SE FAC NUMAI SUB SUPRAVEGHERE MEDICALĂ.
Femeile gravide și mamele care alăptează vor folosi produsul numai cu avizul medicului. Nu se cunosc efecte adverse.

Atenție:
Conține alcool etilic!

Contraindicații:
Sugari și copii mici; insuficiența hepatică sau renală gravă; stări grave de ulcer gastric; persoane cărora le este contraindicat consumul de alcool. Contraindicat în caz de edeme cardiace sau cardiopatii valvulare.

Prezentare:
30 ml

Mai multe informații

Data expirarii
30.06.2022
Tip produs
TINCTURA
Mod de ambalare
FLACON
Cantitate, gramaj
30 ML
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.