search

CALCIU + D3 20 COMPRIMATE MASTICABILE TAKETA

Mentine sanatatea oaselor si dintilor 

Mentine sanatatea oaselor si dintilor !
Ca supliment de calciu absolut necesar in perioada de crestere si dezvoltare, este indicat in copilarie si adolescenta, sarcina, lactatie, postmenopauza, la varstnici. Recomandat pentru tratamentul deficientelor de calciu ce apar in rahitism, crampe musculare, tetanie, spasmofilie, hipoparatiroidism, osteoporoza, osteomalacie.
Caracteristici:
Calciul este esential pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, functionarea normala a nervilor si muschilor. Regleaza tensiunea arteriala si normalizeaza glicemia. Vitamina D3 este esentiala pentru absorbtia intestinala a calciului si fosforului si fixarea lor in oase.
Recomandari:
In stari fiziologice in care necesarul este crescut sau absorbtia insuficienta: copilarie, adolescenta, sarcina si lactatie, menopauza, varsta inaintata. Tratamentul deficientei de calciu: rahitism, osteoporoza, osteomalacie, tetanie ( crampe musculare ), spasmofilie, hipoparatiroidism.
Tratament adjuvant in hipertensiune arteriala, sindroame hemoragice, tulburari de coagulare a singelui, fracturi osoase.
Administrare:
Copii peste 5 ani: 1 tableta pe zi. Adulti: 1 – 3 tablete pe zi, ca supliment alimentar.
Precautii:
Litiaza renala, hipercalcemie, hipertiroidie.
Conditii de pastrare:
Bine inchis, ferit de lumina si umiditate.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.